charter Ao Nang vintern 2014, all inclusive resort, Apollo Ao Nang

charter till Ao Nang vintern 2014, Aonang Villa Resort

Den levnadsglada badorten Ao Nang är själva hjärtat i Krabiprovinsen på fastlandet öster om ön Phuket. Den långa strandgatan är ett färgstarkt myller av butiker, skrädderier, thairestauranger och marknadsstånd där du kan köpa allt från guldbroderade sidenkjolar till exotiska frukter

Apollo.se Ao Nang Krabi - Apollos hotell ligger i Ao Nang, Klong Muang och på Railay Beach. Apollo.se har även ett hotell i utkanten av Krabi stad.
Apollo.se hemsida hos Apollo.se hittar du charter till Fuerteventura, Kenya, Kuba, Vietnam bland annat

Ao Nang Krabi fakta Ao Nang (Prinsessviken) ligger i provinsen Krabi i södra Thailand. AoNang är beläget en mil väst-sydväst om staden Krabi och utgörs av en stor vik med vackra stränder som Östra Rai Leh, Västra Rai Leh och Tham Phra Nang samt ett 80-tal mindre öar.
Orten har ca 8000 invånare och har snabbt utvecklats från en liten fiskeby till en populär turistdestination för svenskar med ånga lugna resorter. Huvuddelen av bebyggelsen ligger vid en strandgata som domineras av restauranger, barer och affärer som vänder sig till turister. I Ao Nang finns dykfirmor som anordnar dyklektioner och dykutflykter. Båtar och kanoter finns till uthyrning. De närliggande öarna Poda, Thap och Mo har vita sandstränder, klart vatten och ett artrikt fiskeliv och koraller.

Ao Nang Villa Resort Hotel video - reklamfilm :)

Klimat o väder Ao Nang Högsäsongen för Ao Nang med behagligt klimat är från november till april , men även i maj kan det vara bra väder, men mer mulet en aning regn .
vädret i Krabi - vädret i Thailand översikt

länka gärna till denna sida - kopiera bara hela raden nedan
<a href="http://www.billigaresortill.se/thailand/aonang-krabi-charterresor.html">resor till Ao Nang, charterresor</a>

resor startsida Thailand resor - Thailand allmän sida - Koh Lanta resor
Kata Beach Phuket - Karon Beach, Phuket - Kao Lak resor - Koh Samui resort

fler vinterresor till sol o bad: Kenya charterresor - Kap Verde
Egypten, Hurghada - Mexico
Kanarieöarna charter : - Gran Canaria - Lanzarote - Teneriffa

flygbiljetter till storstäder billiga flyg till städer

stranden

/div>